Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Referral Banners


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 Smagutis

Smagutis

Parašyta 11 sausio 2013 - 07:59

Registracija. Dekoju kas registruojates pro si linka.

Referral Banners yra dar nestartaves projektas. Puslapyje parasyta, kad sis projektas turetu startuoti jau greitai, manau jog ateinanti menesi. Bet jau dabar tu gali padidinti savo uzdarbi kai tik sis tinklapis startuos. Parasyta jog tie kurie uzsiregistruos dabar kai puslapis dar nera startaves gaus kazkoki tai bonusa, manau jog tai bus piniginis bonusas. Siame puslapyje bus galima uzdirbti kvieciant zmones ir idedant sio puslapio pateiktas reklamas i savo tinklapi. Taip pat cia bus galima nupirkti vieta savo reklamai ir kiti zmones talpins i savo tinklapius.

Yra du budai kaip gali padidinti savo uzdarbi jau dabar. 1.Kvieciant zmones. 2.Uzsiregistruojant kai projektas dar nestartaves.
Placiau kaip uzdirbti dar neparasyta kai suzinosiu pranesiu.


Registracija. Dekoju kas registruojates pro si linka.
  • 0

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 12 sausio 2013 - 03:50

Gi viskas ten aiškiai parašyta. Tas bonusas - 10$. Dešimties lygių referalinė sistema. Tiesa, norint uždirbti, reikia kviesti žmones, kurie talpintų reklamas savo puslapiuose arba pirktų reklamą. Nes jei tik šiaip užsiregistruos - jokios naudos iš to nebus. Pasiskaityt tereikia :D
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas