Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Investavimas į ProBux

ProBux

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 tbudelis

tbudelis

Parašyta 03 birželio 2014 - 01:57

Žodžiu esu senas šio portalo narys ir senai besisukantis bux rinkoje kaip ir daugelis čia besilankančių neturiu daug laiko refu rinkimams bei pakankamai lėšų normaliam investavimui į koki nors patikimesni buxa bet visad knietėjo išbandyti  Ultima naryste ar panašei žodžiu nesiterlioti su centais.

Kadangi pats vienas kaip ir dauguma čia esančiu to nepadarytu pamaniau pasidomesiu ar būtų norinčiu sudalyvauti mano sugalvotame projekte.

 

Principas paprastas pasirenkam pirmam bandymui ProBux ten ultima kainuoja 790USD 300 RR 60 USD max RR 4000. Aš ten užsiregistraves turiu 54 RR. Paskaičiavau kad su 1000USD ten galima butu startuoti. Taigi susirenkam norinčių komanda surenkam 1000 USD kiekvienas usd bus vertas 0,1% pelno paleiždiam projekta pasiekiam išmokas ir paskirstom atitinkamai kas kiek prisidėjes. Aš pas prisidėciau 200-300 USD. Už visa varga (organizuojant klikinant ir pan) prašyčiau 2% nuo pelno.

 

Mintis ta kad prie Ultima galėtu prisidėti ir 1 USD turintis ir jau tame projekte investaves ir gaunantis pelna bet norintis uždirbti dar daugiau žodžiu visi kam asmeniškai tai yra neprieinama.

 

Dėl pasitikėjimo galiu garantuoti  100% kad nei vieno nesu apgaves kaip ir nedalyvaves jokiuose itartinuose sandoriuose galit tikrint Nikai DirbuSau ir tbudelis.

 

Domina nuomonė ka apie tai manot galit klausti ir asmeniskai atrašysiu.


  • 0
Nuotrauka





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: ProBux

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas