Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Realus TSŪ uždarbis. Vertas dėmesio

Darbas internete socialinis tinklapis tsu

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Justinnas

Justinnas

Parašyta 24 sausio 2015 - 01:11

Sveiki visi, 

 

Taip, taip žinau tema apie TSŪ jau egzistuoja. Bet aš siūlau realų uždarbį iš šio projekto. Taigi kas netingit ir norite plačiau sužinoti apie TSŪ skaitykite toliau. :)

 

TSŪ yra socialinis tinklapis, kuris išdalina 90% ad revenue naudotojams (šita jus turbūt jau žinote). Esmė yra tokia, dirbdamas 1 žmogus gauna tik 45% iš to pažadėtojo 90% ad revenue. Todėl yra ''gyvybiškai'' svarbu dribti su dar keliais žmonėmis, kuriais tu pasitiki

 

Pavyzdžiui.Tavo TSŪ profilis sugeneruoja 1$ per diena. Tu iš to 1$ gausi 45ct, žmogus kuris tave pakvietė gaus 30ct, žmogus kuris pakvietė tą žmogų kuris pakvietė tave gaus 10ct ir dar vienu lygiu aukščiau esantis žmogus gaus 3,33ct. Pats TSŪ pasiima 10ct iš to dolerio, kurį uždirbo tavo profilis. Tokiu būdu yra išdalinamas tas 90%.

 

Minimali išmoka yra 100$ kurią pasiekti yra tikrai sunku dirbant vienam.Todėl ir sakau dirbti reikia su komanda. užsiregistruoti ''vienam ant kito'', kad būtų įmanoma pasiimti maksimalų ad revenue procentą.

 

Pavyzdžiui. Kas nors iš šio forumo užsiregistruoja ant mano linko. Tada tas asmuo pasikviečia savo draugą, kuris užsiregistruoja ant jo ir t.t.

 

Viso šitos temos esmė yra ta, kad aš žinau kaip surinkti tą neįmanomai atrodantį 100$ ne per 3-4 metus, o per 2 mėnesius ar net greičiau jei aktyviai sieksite to ir kiekviena diena tobulėsite.10936914_964227190261803_223542164_o.jpg

Čia matote žmogaus, su kuriuo aš dirbu statistiką, mes sugalvojome kaip sutrumpinti kelia iki 100$ čekio ;)

 

Jei kam kyla klausimų ar projektas mokus, atsakymas: TAIP. Yra jau daug žmonių, kurie gavo savo čekius visame pasaulyje nuo Japonijos iki Maroko.

Viskas dar ankstyvoje stadijoje, pinigai kol kas mokami tik čekiu, bet ateityje atsiras daugiau ''cashout'' galimybių.

Aš asmeniškai uždirbu 0,4-0,5 dolerio per diena ;)

 

Štai registracijos nuoroda: https://www.tsu.co/justinnas

Visiem kas užsiregistruos aš padėsiu ''auginti'' profilį. Pasakysiu triukus kaip maksimalizuoti savo galimybes. Prašykite man pačiame TSŪ arba klauskite šiame forume.


  • 0

#2 Justinnas

Justinnas

Parašyta 25 sausio 2015 - 08:41

Kas užsiregistruoja susisiekiu per pati TSŪ :)


  • 0

#3 mirtisee

mirtisee

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 21 rugpjūčio 2015 - 12:23

justai parašyk laiškutį ;)


  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

________________________________________________________________________

Forumo taisyklės | Help & Questions |






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Darbas internete, socialinis tinklapis tsu

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas