Tai tu ieik i ta puslapi ir ta toolbara parsisiusk , ir isijunk ir viskas. Jei kas neaisku parasyk betternix

Parašyta 26 balandžio 2015 - 10:12
Parašyta 27 balandžio 2015 - 06:29
Tai kad nėra iš kur parsisiųsti. Vos įėjus puslapį, man dega raudoname plane įspėjimas:
Thanks for signing up. We will review your application and send you an email as soon as you are approved so you can start earning money right away!
Tai kaip suprantu, kol nepatvirtints jie, tol neis pradėti
Parašyta 27 balandžio 2015 - 07:31
As is to puslapio parsiunciau ta toolbara ir po kazkiek laiko tas patvirtinimas atejo, bet jis nesvarbus yra , ten tiesiog paraso
Welcome to Interwrk! Using our program you can make additional money everyday doing NO work! Simply load the new toolbar and make sure your Firefox browser stays open. You can minimize it if you need to, but it needs to stay active. For doing nothing at all, you will start to make a few USD pennies a day which will increase over time added to your PayPal account! And like always we pay every day to your PayPal account no matter how small the amount (by around noon USA PST the following day). We pay in USD amounts.
Parašyta 27 balandžio 2015 - 09:12
Nu arba aš aklas arba man nėra iš kur parsisiųsti to toolbaro Viską visur išnaršiau, bet niekur neradau kur parsisiųsti
Parašyta 27 balandžio 2015 - 10:26
Nu arba aš aklas arba man nėra iš kur parsisiųsti to toolbaro
Viską visur išnaršiau, bet niekur neradau kur parsisiųsti
Aš radau skyriuje "Dasboard". Gal dabar jau turi pirma patvirtinti.
Parašyta 28 balandžio 2015 - 11:36
Na štai patvirtino jau mano acc, atsirado ir toolbaro parsisiuntimo nuoroda. bandom
Beje ar kam yra pavykę daugiau nei porą centų į dieną išspausti ? kaip su referalais ?tikrai duoda po 1 usd ?
Parašyta 29 balandžio 2015 - 08:04
Dabar jau duoda po 5ct , jei refai aktyvus duoda po 1 doleri uz jo prisiregistravima, bet as tik du dar gaves , kiti matyt nelabai aktyvus
Parašyta 29 balandžio 2015 - 03:45
Nesuprantu, kodėl kiekvieną dieną vis atsiunčia tą patį el. laišką: Please Close Tabs and Restart Firefox for INTERWRK.
Parašyta 29 balandžio 2015 - 05:57
Man viena kart yra atsiunte , kadangi buvau sustabdes ta toolbara
Parašyta 05 gegužės 2015 - 10:39
Mano išmokos: http://pasteboard.co/f6XOrqQ.png
#1 Mining'as
SpectroCoin - Bitcoin sąskaita ir VISA kortelė (surišama su PayPal) | Pirk hostingą, VPS, VDS, domeną, SSL ir atgauk iki 50% sumos
Parašyta 09 gegužės 2015 - 12:40
Už naujus referalus duos tik $0.25.
#1 Mining'as
SpectroCoin - Bitcoin sąskaita ir VISA kortelė (surišama su PayPal) | Pirk hostingą, VPS, VDS, domeną, SSL ir atgauk iki 50% sumos
Parašyta 10 gegužės 2015 - 02:29
Taip, smarkiai numažino už referalus . Dar mano išmokų:
Parašyta 26 gegužės 2015 - 05:35
Ištikro, tai noriu padėkoti nariui marusai už šio uždarbio būdo paviešinimą, nes nors pinigai nėra milžiniški, tačiau jie mano nuomone yra visiškai už nieką. Kompanija praktiškai stabiliai moka kiekvieną dieną po 0.1 USD, nors kartais net ir nenaudoju PC. Mano paskutinių 7 dienų pasiekimai:
Parašyta 26 gegužės 2015 - 10:48
Nera uz ka moka vis dar taip pat
Parašyta 27 gegužės 2015 - 11:27
Per kiek laiko jums patvirtino :? nes man jau gan ilgokai neateina joks laiškas patvirtinimo :/
Parašyta 27 gegužės 2015 - 06:50
Aš bent jau laukiau apie savaitę.
Parašyta 01 rugpjūčio 2015 - 02:10
Kas atsitiko su Interwrk? Jau beveik savaitė man net puslapis neatsiverčia.
Parašyta 02 rugpjūčio 2015 - 03:42
Čia jų paskutinis pranešimas kurį buvau gavęs dėl jų neveikimo.
"Atsiprašome, kad mes turėjome padaryti keletą įrankių juostos atnaujinimus neseniai; Tačiau "Mozilla (kas yra Firefox savininkas) įgaliojo kai į visus papildinių pakeitimus eiti per patvirtinimo procesas, siekiant gauti pasirašytus patvirtinimą iš jų. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad add-on, buvo patvirtintas "Mozilla. Tačiau tai reikalauja papildomų atnaujinti."
Kiek suprantu kažkas yra dėl nesusikalbėjimo su Firefox.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0