Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

UŽDARBIS IŠ PAŽINČIŲ SVETAINIŲ. KAIP PRADĖTI?

Datingfactory uzsidirbu internete pazintys uzdarbis

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 agadyz

agadyz
  • Lytis:Vyras
  • VietaUtena - Vilnius

Parašyta 15 gruodžio 2015 - 12:53

dfbanner-1.png

Pristatau jums labai seną ir didelę patirti internete turinčią DatingFactory. Ši įmonė turi apie 40 skirtingų nišų pažinčių portalus kuriuos ir siūlo jums reklamuoti. Esmė paprasta: Jūs užsiregistruojate DatingFactory platformoje ir susikuriate lyg ir savo asmeninį pažinčių portalą kuris automatiškai turės tūkstančius lankytojų. Taigi užsukęs lankytojas į jūsų naują portalą negalės nuobodžiauti nieko neradęs. Jums tereikės rūpintis, kaip pritraukti naujų lankytojų, o ne kaip išlaikyti jau esamus.

 

Atvestas jūsų lankytojas visada ir išliks jūsų, tai reiškia, kad netgi jei vartotojas padarys pirkimą po kelių metų, jūs vistiek gausite komisinius. Jūs taip pat galite uždirbti ir iš to jog vartotojai paspaus ant pažinčių puslapyje rodomų reklamų.

 

Taip pat yra galimybė uždirbti ir tiems, kurie generuoja vien tik lietuvišką srautą, kadangi yra siūloma ir Lietuvių kalba. Taip pat visi kurie bandėte uždirbti, o gal ir uždirbate iš mano ankščiau pristatyto būdo Uždirbti reklamuojant erotines web kameras, galite kartu reklamuoti ir pažinčių svetainę suaugusiems. Tai jums leis gerokai padidinti jūsų pelną.

Daugiau skaitykite - http://www.uzsidirbupats.lt/uzdarbis-is-pazinciu-svetainiu-kaip-pradeti/


  • 0

#2 dofkiuxas

dofkiuxas

Parašyta 06 sausio 2016 - 10:49

turi ismoka?


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Datingfactory, uzsidirbu, internete, pazintys, uzdarbis

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas