Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Zetaniche - Affiliate network!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 04 rugsėjo 2017 - 09:29

Sveiki visi!  B)
 
Šis forumas susijęs su naryste ir internetiniu verslu, taigi noriu pristatyti partnerių tinklą „Zetaniche“. Tai veikla pagrįstas tinklas, veikiantis jau nuo 2015 ir turintis daugiau kaip 15 metų patirties turinčią profesionalų komandą.
 
„Zetaniche“ daugiausia dėmesios skiria įgūdžių ir žinių panaudojimui tam, kad partneriams suteiktų galimybę reklamuoti vienas populiariausių prekių Mainstream ir Adult vertical, pvz. grožio, sveikatos, svorio metimo ir pasimatymų kategorijose tokiose šalyse, kuriose nemažas potencialas verslui. 
 
Taigi dirbame tokiose šalyse kaip Rumunija, Suomija, Bulgarija, Lietuva, Bosnija, Vengrija, Albanija, Kroatija, Serbija, Slovėnija, Slovakija, Latvija, Juodkalnija, Kipras, Čekija, Estija, Portugalija, Makedonija, Kazachstanas, Marokas, Baltarusija, Graikija, Italija, Lenkija, Ukraina. 
 
Populiariausios prekės Lietuva yra WhatsChat, Turbomax, GoSlimmer, su 50 % išmokėjimas CPA už skaitmenines prekes ir 20-30 % už siunčiamas prekes.
Savo partneriams siūlome nukreipimo puslapius, išverstus į pirkėjų gimtąją kalbą. Tokiu būdu suteikiame galimybę lengviau pasiekti tinkamiausią auditoriją.
 
Turbūt domina ir mūsų mokėjimo būdai ir sąlygos. Išmokos atliekamos kas mėnesį naudojantis „Paxum“, „Payoneer“ arba pavedimu. Minimali išmokos suma yra 50 € naudojantis „Paxum“ arba „Payoneer“ ir 100 € pavedimu. Taip pat siūlome mokėjimą kartą arba du per savaitę, jeigu mokėjimas siekia 1000 € ar 1500 €.
 
Mūsų atsidavę darbuotojai ir partnerių vadybininkai mielai padės visiems partneriams pasiekti užsibrėžtus tikslus ir maksimaliai padidinti pelną reklamuojant mūsų prekes. 
 
„Zetaniche“ misija yra sukurti patikimus ir pelningus santykius su partneriais, sutelkiant dėmesį į nuolatinį rinkos augimą. Visi besidomintys partneriai yra labiau nei maloniai kviečiami prisijungti.
 
Jeigu turite klausimų, rašykite mums el. paštu: support@zetaniche.com arba Skype: aff_zetaniche.
 

  • 0

#2 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 05 rugsėjo 2017 - 10:48

Sveiki visi!  :ph34r:
 
Zeta-Niches.jpg
 
Nepriklausomai nuo to, ar esate patyręs filialas ar ketinate pradėti rinkodaros ryšius, tikrai dažnai stebitės, ar pasirinkote, ar jūs dar renkates patogiausia ir pelningiausia nišą reklamuotis.
 
Zetaniche smarkiai dirba kad atlikti rinkos tyrimus ir tiksliai nukreipti auditorijos poreikius ir stengiasi visada pasiūlyti populiariausius produktus. Zetaniche yra orientuota į produktų reklamavima tose vietoese, kurios nėra tokios konkurencingos, taigi renkasi reklamuoti savo produktus, kurie yra labai populiarūs auditorijai, tačiau srityse, kuriose konkurencija nėra tokia grubi, iš tiesų yra kiekvieno leidėjo laimintis derinys.
 
Kaip pasirinkti nišą? 
  • Jei esate svetainės savininkas, pasirinkite nišą, esančią šalia jūsų svetainės turinio, arba žinote, kad jūsų puslapio auditorija teigiamai atsilieptų. 
  • Jei dirbate su daugiau nei vienu prekybos šaltiniu arba planuojate tai padaryti, pasirinkite tokią nišą, kuri yra artima jusu interesams, nes geriau suprasite savo auditorijos poreikius ir padidinsite savo kampanijos pelninguma. 
  • Rinkitės nišą pagal populiarumą, atsižvelgdami į vietos konkurencingumą.
Galite perskaityti visą tai ir dar daugiau mūsų naujausiame Zetaniche komandos parengtame dienoraščio įraše. Mes paruošėme jums išsamią informaciją apie nišų, kuriuos siūlo mūsų tinklas, ir kai kuriuos pasiūlymus apie kurias nišas ir subnišas pasirinkti, priklausomai nuo jūsų svetainės turinio, poreikių ir tikslų. Žinoma, yra ir pasiūlymų, kuriuos pasiūlymus pasirinkti, kokioje kategorijoje. Dėl visų šių priežasčių nepraleiskite galimybės aplankyti mūsų dienoraščio!
 
Zeta NIŠOS" yra: health, weight loss, beauty, dating, adult, make money.
 
Mes apimam šias šalis: Rumunija, Suomija, Bulgarija, Lietuva, Bosnija, Vengrija, Albanija, Kroatija, Serbija, Slovėnija, Slovakija, Latvija, Juodkalnija, Kipras, Čekija, Estija, Portugalija, Makedonija, Kazachstanas, Marokas, Baltarusija, Graikija, Italija, Lenkija, Ukraina.
 
Nemąstyk per daug, prisijunk prie mūsų tinklo ŠIANDIEN! Norėdami gauti daugiau informacijos susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba Skype.

  • 0

#3 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 11 rugsėjo 2017 - 12:49

Sveiki visi!  :ph34r:
 
Zetaniche komanda sunkiai dirbo plėsdama savo tinklą ir prekių asortimentą bei ruošdama įvairų turinį tiems, kurie nori geriau susipažinti su mūsų tinklu bei įsitraukti į šią veiklą.
 
 
week4-07.09.2017.jpg
 
Būtent todėl nusprendėme tęsti savo tinklo pristatymą ir taip pat dalintis informacija su lankytojais apie šios ir praeitos savaitės veiklą.
 
Išskyrėme keletą žingsnių, kurie reikalingi, norint pradėti dirbti su mumis. Mūsų bloge galite rasti informacijos, kaip gauti pasiūlymus, kokius reklamos metodus siūlome, kaip nustatyti stebėjimą, sekti statistiką ir daug daugiau.
 
Kol dar nesate visiškai susipažinę su affiliate sąvoka, mes pateikiame keletą paaiškinimų, kad galėtumėte susidaryti bendrą vaizdą apie šią veiklą ir kaip galite užsitikrinti sau papildomas pajamas.
 
Taip pat paruošėme savaitės Top offers of the week jums.
 
Ir tai dar ne viskas...
 
Turėsite progą sužinoti apie mūsų geriausių SMS pasiūlymų platinimo privalumus ir kas tai iš tiesų yra.
 
Kaip jau supratote, mes paruošėme daug įdomios informacijos paskutiniame savo įraše ir nenustosime toliau jį pildyti, taigi užsukite į blogą paskaityti naujausių įrašų ir sužinokite, ką mes jums paruošėme naujo.
 
Žinoma, jeigu turite bet kokių klausimų. prašome susisiekti su mumis el. paštu ar Skype.
 

  • 0

#4 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 02 spalio 2017 - 08:26

Kaip dažnai esate dvejojęs, ar produktas, kurį nusprendėte reklamuoti, yra tinkamas pasirinkimas? Ar tai yra produktas, galintis pritraukti jūsų svetainės lankytojų ir kitų srauto šaltinių, su kuriais dirbate, dėmesį ir gali jums pasiekti maksimalų pelną?

 

Zetaniche yra filialų tinklas, garsėjantis siūlomų produktų asortimentu iš įvairių populiarių kategorijų, o svarbiausia, kad mūsų tinklo dėmesys skiriamas rinkos laikui ir tendencijoms.

 

Kai atvykote į prijungimo pasaulį, nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar jau ilgai dirbote šiame versle, jūs taip pat palikote savo komforto zoną ir pasirinkote daugiau pažangių, sudėtingu ir skirtingu tipu uždirbti pinigus. Internetinis pelnas yra tai, kas daugelį metų buvo populiaru, ypač Vakarų šalyse, tačiau tokio pobūdžio pinigai taip pat yra didžiulis iššūkis šalims, kuriose veikia Zetaniche.

 

Kai kuriose Europos šalyse gyventojai vis dar susiduria su pragyvenimo šaltiniais arba yra nepatenkinti darbais, kuriuos jie dirba, todėl yra suinteresuoti galimybėmis užsidirbti papildomų pinigų internetu. Darbas iš namų, nepriklausomybė, papildomi pinigai! Būkite sąžiningi, tai yra kažkas, apie ką visi svajoja!

 

Būtent čia įsijungia My Cash Professor - BizOp (verslo galimybės) kategorijos produktas. My Cash Proffesor yra pažangi strategija užsidirbti pinigų internete, kurią siūlome reklamuoti šiose šalyse: Slovėnijoje, Bulgarijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Italijoje, Serbijoje, Kroatijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje, Rumunijoje, Lenkijoje, Vengrijoje, Estijoje, Lietuvoje ir Latvijjoje. Produktas gali būti reklamuojamas abejais atvejais tiek stalo, tiek mobiliose platformose, o išmoka visose šalyse yra: 10. Daugiau informacijos apie My Cash Proffesor pranašumus galite sužinoti čia.

 

My Cash Professor yra iš fizinių produktų kategorijos, tačiau Zetaniche taip pat siūlo skaitmeninius produktus reklamai. Kadangi žmonės nori ieškoti internetinių sprendimų, norėdami gauti geresnį pelną, jie ne mažiau nori ieškoti draugystės, romantikos ar kažko daugiau internetu. Taip, tai teisinga  :)

 

whatschat-n.jpg

 

Mūsų labiausiai populiarus skaitmeninis produktas yra neabejotinai mūsų pažinčių čatas - WhatsChat. Kaip tai? Kadangi šiandien žmonės nukrypsta nuo tradicinių ir nustatytų būdų ieškoti partnerių ir vis daugiau ir daugiau ieškoti partnerių internete. WhatsChat yra aukščiausios kokybės SMS pasiūlymas, todėl mes turime paminėti, kad reklamuojant šį produktą mes suteikiame jums galimybę visiškai išnaudoti jūsų srautą, nes mūsų produktas veikia tiek darbalaukio, tiek mobiliojo ryšio platformoje ir konvertuoja į vežėją ir  wifi srautą. Šiuo metu WhatsChat galimas reklamai 17 šalyse, kuriose auditorija tokiai reklamai nėra ipratusi. Išmokos suma, mūsų gaminio apžvalgos ir jo reklamos privalumai yra čia.

 

Tikiuosi, mums pavyko paskatinti jūsų susidomėjimą mūsų produktais, kad jūsų svetainės auditorija, be abejo, nebus atspari! Ne mūsų filialas? Ko laukiate? Prisijunkite prie mūsų ŠIANDIEN!

 

Norėdami gauti daugiau informacijos, kaip visada, galite susisiekti su mumis: email: support@zetaniche.com , Skype: aff_zetaniche


  • 0

#5 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 20 spalio 2017 - 07:30

Sveiki visi,
 
Zetaniche mes neseniai parašėme apie tam tikrus žemus geo‘s ir kokie yra filialų rinkodaros privalumai šiose šalyse, todėl mane domina jūsų nuomonė. Kokiose šalyse dirbate ir jau reklamuojate produktus mažos konkurencijos šalyse? Kokios yra jūsų patirtys?
 
Kiekvienam filialui tam tikri duomenys apie šalį, kurioje jie nori reklamuoti tam tikrus produktus, yra tikrai naudingi. Tai yra kai kurie duomenys, pavyzdžiui: interneto naudojimo procentas, vartotojų įpročiai, susiję su pirkimu internetu, ir mokėjimo būdai, kuriems klientai teikia pirmenybę, o tai suteikia kiekvienam suinteresuotam asmeniui asociacijoje turėti tam tikrų žinių apie konkrečią šalį.
 
Pavyzdžiui, turime keletą įdomios informacijos apie Bulgarijos rinką. Mes surinkome įdomių duomenų, kad Bulgarijoje interneto vartotojų skaičių sudaro 59,8 % visų gyventojų. Vėlgi, internetinius klientus sudaro 20% visų gyventojų, iš kurių vyrauja moterys. Dar kartą, šie 20% interneto klientų pageidauja grynųjų pinigų pristatyme, o tai reiškia, kad COD pasiūlymai yra puikus pasirinkimas Bulgarijos rinkai.
 
Panaši situacija yra Serbijoje, kurioje mes atlikome tyrimus ir išleidome visą tekstą šiai rinkai. Iš visų Serbijos gyventojų, 68.1% yra interneto naudotojai. Tačiau, kalbant apie internetinius pirkimus, Serbai vis dažniau taiko šią prekybos tendenciją, o tai taip pat rodo pastebimas nuolatinis 10% augimas, kai kalbama apie internetinį pirkimą Serbijoje. Serbijos klientai vidutiniškai sudaro 13 internetinių sandorių ir mokėjimo būdų atžvilgiu, pusė Serbijos interneto klientų taip pat teikia pirmenybę mokėjimams gavus produktą.
 
banner.jpg
 
Žinoma, mes aprašėme daug daugiau informacijos, kurią mes parengėme Bulgarijai ir Serbijai skirtą tekstą. Mes pateikėme daug daugiau įdomios informacijos, skirtos minėtoms rinkoms visiems tiems, kurie susidomėjo šiomis šalimis.
 
Išnagrinėję duomenis, jūs pastebėsite, kad COD (Gryni pateikiant) pasiūlymas yra idealus pasirinkimas tose šalyse, kuriose internetinės parduotuvės dar nėra visiškai išvystytos, tačiau turi didelę augimo tendenciją. Zetaniche mes dirbame su COD produktais minėtoms rinkoms, bet ir daugeliu kitų mažai konkurencingų šalių, taigi, jei jus domina išsiaiškinti daugiau informacijos, apsilankykite mūsų tinklaraštyje ir susisiekite su mumis, norėdami gauti daugiau informacijos.
 

  • 0

#6 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 02 lapkričio 2017 - 08:44

Kadangi mes visada stengiamės suteikti šio forumo lankytojams daugiau informacijos apie rinkodarą ir dabartines tendencijas, šis forumo pranešimas nebus išimtis ir šį kartą. 
 
Iki šiol rašėme apie daugybę mūsų siūlomų produktų, o šį kartą nusprendėme atkreipti ypatingą dėmesį į sveikatos kategoriją – „Diabetes No More“. 
 
tootw-1810-DiabetesNomore.jpg
 
Šis produktas skirtas asmenims, kenčiantiems nuo diabeto. Diabetas – viena dažniausių šių laikų ligų ir žmonės, sergantys chroninėmis ligomis, tokiomis kaip diabetas, nori jaustis geriau ir stengtis vartoti kaip įmanoma mažiau vaistų. Palyginus su kai kuriais vaistais natūralūs sprendimai chroninėms ligoms, tokioms kaip diabetas, turi mažiau šalutinių poveikių ir ilgalaikių pasekmių. 
 
Natūralių produktų, kurie yra alternatyva, reklamavimas yra labai populiarus ir būtent todėl labai svarbu rinkoje. Alternatyviais sprendimais suinteresuoti klientai pasiruošę įsigyti tokius produktus. „DiabetesNoMore“ – 3 žingsnių vadovas norint išspręsti diabeto problemą visiškai natūraliu ir sveiku būdu. 
 
„DiabetesNoMore“ galima įsigyti su nuolaida Čekijoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Kroatijoje, Italijoje ir Bulgarijoje. Priklausomai nuo regiono taikomas mokestis nuo € 7,50 iki € 10,00. Pasiūlymas galimas mobiliajame telefone ir kompiuteryje. 
 
Kalbant apie kompiuterio arba mobiliojo ryšio srautą mūsų komanda padarė nedidelį tyrimą apie interneto naudojimą šalyse, kuriose dirbame. Tyrimai parodė, kad daugiausiai interneto per mobiliuosius prietaisus sunaudojama Lenkijoje (65,18 %), Albanijoje (54,68 %) ir Montenegre (50,04 %), o kalbant apie ryšį kompiuteryje Ukrainoje (83,10 %), Čekijoje (78, 66 %) ir Baltarusijoje (76,35 %). Kiekviename iš šių regionų turime įvairių pasiūlymų. 
 
desktop-vs-mobile.jpg
 
Atlikę šį nedidelį tyrimą mes taip pat trumpai apžvelgėme kai kurių mobiliojo ir stalinių kompiuterių srauto skatinimo naudą, taip pat veiksnius, į kuriuos reikia atsižvelgti, nesvarbu, ar turite savo svetainę, ar dirbate su mokamu srautu. 
 
Kaip visada esate kviečiame apsilankyti mūsų tinklaraštyje ir skaityti apie tai, ką mūsų komanda daro kiekvieną dieną, taip pat prisijungti prie mūsų tinklo ir tapti patenkintu mūsų asociacijos „DiabetesNoMore“ nariu. Taip pat daugiau pasiūlymų, taip pat daugelio kitų, tiek darbalaukyje, tiek mobiliajame!

  • 0

#7 Stacy90

Stacy90
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 30 lapkričio 2017 - 08:40

Gerbiami forumo vartotojai, 
 
manau, kad daugelis is jusu fantazuoja apie siltus regionus siomis saltomis dienomis. 
 
Kadangi Zetaniche niekada nenustoja islaikyti rinkos "karstos", mes nusprendeme pristatyti jums musu nauja karsta geo Nigerija! 
 
Jei jus domina si rinka, Zetaniche yra WhatsChat pasiulymas, kuris Nigerijoje jau teikia "rimtus" pelnus ir daugelis kitu populiariu produktu is musu asortimento taip pat bus prieinami siame geo. Kadangi praejusiais metais Nigerijoje buvo 91,6 milijonai interneto vartotoju, manau, kad nemastysite dukart pries tai nepasinaudojus sios rinkos teikiamomis galimybemis. Tyrime galite pamatyti daugiau sios rinkos statistikos. 
 
Kaip jau esate priprate, kad mes rasome apie salis, kurioms taikomi musu specialus pasiulymai, grįztame is Afrikos i Europos zemyna ir suteiksime jums daugiau informacijos apie Balkanu - Kroatijos grozi. 
 
Tuo paciu teigiamu ir idomiu tempu noretume pateikti keleta idomiu faktu apie Kroatija. Mes manome, kad yra tukstantis ir viena priezastis, del kurios busite pribloksti su Kroatija. Is turtingos Balkanu istorijos, sauletoje riveroje, grazioje architekturoje, daugybeje salu, skaniu patiekalu ir kai kuriu geriausiu pasaulio vynu - Kroatija turi visa tai! Ar zinojote, kad viena is populiariausiu HBO laidu „Tronu zaidimas" buvo nufilmuotas Dubrovnike Kroatijos pakranteje? 
 
Bet sugrizkime prie kai kuriu faktu galinciu jus dominti produkto reklamavimu. Kalbant apie naudojimasi internetu Kroatijoje, is viso 4 225 001 gyventoju, internetu 2016 m. naudojosi 74,2% ir sudaro 3 133 485 Kroatu. 
 
banner-croatia.jpg
 
Kalbant apie pirkimus internetu, 1.7 milijonai Kroatu nori pirkti internetu, o interneto pirkejai isleidzia vidutiniskai 185 eurus. Kaip ir labiausiai kaimyninese salyse ir regione, vienas is populiariausiu mokejimo budu yra COD, todel negalite netinkamai elgtis, jei nuspresite reklamuoti kai kuriuos is musu populiariu COD pasiulymu. 
 
Daugiau informacijos apie Kroatija (srautas, narsykle, OS, socialines zniasklaidos dalis) galite rasti tyrime atliktame siai geo sriciai
 
Kaip visada, galite palikti savo komentarus zemiau ir parasyti apie savo patirti susijusia su siomis salimis. 
 
Nedvejokite prisijungti prie musu ir tapti vienu is sekmingiausiu pasiulymu teikejų siose salyse! 
 
Jusu Zetaniche komanda!
 
 

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas