Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Nauja Pi Network kripto valiuta

Kriptovaliuta Pi Network

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 humoristas

humoristas

Parašyta 08 kovo 2020 - 10:32

Kas yra Pi Network? Tai unikali kriptovaliuta, prieinama visiems žmonėms, turintiems telefoną. Paprasčiau ir būt negali, nes užtenka atsisiųsti programėlę iš Apple Store arba Google Play!

Ši, praktiškai nauja programėlė, susikūrė prieš nepilnus metus, tačiau išplito po Pasaulį milžinišku greičiau, ir neatrodo, kad žada sustoti. Ją sukūrė trys Stanfordo absolventai (Dr. Nicolas Kokkalis, Dr. Chengdiao Fan ir Vincent McPhillip), su tikslu – sukurti tokią kriptovaliutą, kuri nenaudotų daug išteklių, būtų paprasta ir preinama visiems, nes dabartinis kriptovaliutos kasimas yra sunkus ir rizikingas.

Tiesa, šiuo metu ši valiuta vertės neturi, ty 1 PI = 0 EU (taip pat buvo su BitCoin 2008 metais), bet esu beveik garantuotas, kad ji bus, nes projektas plėtojamas ir prižiūrimas. Visas darbas, kurį turite daryti – būti aktyvus, t.y. kas 24h įjungti programėlę, ir paspausti ikoną, kuri patvirtina jūsų aktyvumą. Viskas.

Kaip pradėti? Rekomenduoju registruotis per kito žmogaus nuorodą, įrašant jo slapyvardį. Tokiu būdu ir jums, ir kitam asmeniui bus greičiau kasama kriptovaliuta. Jei turite pažįstamų, kurie tai daro, paprašykit kad jus pakviestų, juk saviems negaila. :)

Na, o jei neturit, tuomet aš jus kviečiu prisijungti prie šios idėjos ir sekti naujienas apie šį projektą, nes tai – originalu ir paprasta, kas dabartiniame pasaulyje yra vertinama. Registruodamiesi įrašykite mano slapyvardį: Helixas

www.minepi.com/Helixas

Patariu paskubėti, nes laikui bėgant jos nebebus galima kasti, arba bus kasama labaaai lėtai. Sėkmės kviečiant draugus ir pažįstamus!
Kyla klausimų? Nepasidrovėk ir klausk!
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas